Tijdschriften

Als redactielid van tijdschrift Terras verzorg ik de vormgeving van een gedeelte van de gedrukte publicaties. In 2012 en 2013 waren dat As, een verhaal van Lutz Bassmann, uitgegeven in het kader van het project Ruïne (onder redactie van Miek Zwamborn), Masker, onderdeel van het project Masker/Ontmasker (onder redactie van Laurens Ham) en Berlijn, een project van Terras dat volledig in boekvorm is verschenen (onder redactie van Erik Lindner).

 

De andere leden van de redactie zijn Mischa Andriessen, Kim Andringa, Laurens Ham, Sanneke van Hassel, Erik Lindner, Ehud Neuhaus, Ruth Verraes en Miek Zwamborn.

 

Tijdschrift Terras | 2012/2013

 


Theatermaker is een vakblad voor de Nederlandse podiumkunsten met vaste bijdragen van o.a. Constant Meijers, Anouk Leeuwerink, Lonneke Kok, Simon van den Berg, Hans Kemna, Oscar Kocken, Wendell Jaspers en Loek Zonneveld. Sinds februari 2013 verschijnt het tijdschrift in een nieuwe vormgeving. Voor het ontwerp heb ik me gebaseerd op het grote contrast tussen de Garage Gothic, het lettertype waarin het logo en de koppen zijn gezet en de Caecilia die als broodletter wordt gebruikt.

 

De vormgeving van Theaterkrant.nl, een uitgave van Theatermaker, zal binnenkort worden aangepast aan de vormgeving van Theatermaker.

 

Theatermaker | 2013

Foto cover: Friso Keuris